Maak kennis met Peter Geelen

Peter Geelen

LinkedIn
 
  • Universiteit Antwerpen
  • Thomas More University
  • Director Cyber Security network
  • Security Consultant

“Een groot voorstander en actieve ondersteuner van kennisdeling om de beveiligings- en privacy gemeenschappen op te bouwen en te laten groeien.”

Peter Geelen is Managing Partner bij CyberMinute en eigenaar en managing consultant bij Quest For Security in Leuven, België. Met meer dan 20 jaar ervaring, heeft hij uitgebreide expertise in enterprise security, architectuur, identity & access management, privacy, informatiebeveiliging en cyber- en cloudsecurity. Hij is ook deskundig in bedrijfsbeveiligingsbeleid en security hardening, gericht op het ontwikkelen van robuuste beveiligingsstrategieën die zakelijke doelstellingen ondersteunen.

Peter zet zich voortdurend in voor professionele ontwikkeling, met geavanceerde certificaten van ISC2 en andere veiligheidsorganisaties. Hij is een geaccrediteerd lead auditor voor belangrijke internationale normen, en een gecertificeerd lead implementer en lead auditor.

Als erkend trainer speelt Peter een cruciale rol in het opleiden van toekomstige beveiligingsprofessionals. Hij is actief in de Microsoft-community en heeft negen Microsoft Most Valuable Professional (MVP) awards voor Enterprise Mobility ontvangen tussen 2008 en 2022.